Лаборатория по Експериментална Имунология към Институт по Микробиология, БАН набира свежи полълнения в своя екип.

Необходими условия:

  • да си студент 2-ри или 3ти курс в БФ на СУ
  • да си мотивиран да се занимаваш с научна работа в бъдеще и да си готов да отделяш определена част от свободното си време за това.
  • да си интригуван в сферата на имунологията и молекулярната биология

 

А кой сме ние?

Ние сме сравнително млад и мотивиран екип и се занимаваме с разкриване на механизмите свързани с патогенезата при различни автоимунни заболявания, както и разработване на потенциално приложими молекули за лечението им; разработване на ново поколение ваксини срещу различни заболявания включително и ДНК-ваксини и мн. други. Лабораторията ни разполага със солидна материална база, покриваща всички съвременни стандарти за лаборатория в тази сфера, в това число и апарати и съоръжения уникални за страната.

Какво сме готови да ти предложим?

  • възможност да се запознаеш с начина на работа на имунната система и да задълбочиш познанията си в сферата на Имунологията
  • възможност за участие в провеждането на реални научни експерименти
  • обогатяване на базовите познания при научна работа и натрупване на ценен опит в лабораторната дейност
  • работа при прекрасна академична атмосфера, в компанията на сплотен и весел екип, съставен от млади способни хора.

Ако си заинтригуван и имаш желание да станеш член на нашия екип или просто искаш да разбереш повече не губи време а се свържи с нас. Местата за студенти-кръжочници са ограничени!

За контакти:

979-63-57 – Никола Кереков, Илиян Манойлов

979-31-40 – Николина Михайлова

UPDATE (Март 2012) Кампанията протече при висок интерес и доста млади студенти се явиха. В резултат на това наличните места бяха изцяло попълнени. Поради това на този етап КАМПАНИЯТА СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА. За повече информация или възобновяване на приемането на нови студенти-кръжочници моля периодично посещавайте сайта ни и следете за най-новото около нас. Благодарим искрено за проявения интерес!